Az általunk készített munkáknál a stílus és a forma mellett nagyon fontos szerepet játszik a praktikum, a használhatóság, és nem utolsó sorban a tartósság.

MunkafolyamatokA fentieket a minőségi alapanyagok és a minőségi munka garantálja.

A gyártandó termékek egyedileg válogatott alapanyagokból, minőségi vasalatokkal és felületkezelő anyagokkal készülnek. Az egyeztetések során a több éves tapasztalatra alapozva a megrendelőt hasznos tanácsokkal, lehetőségekkel látjuk el, hogy a legmegfelelőbb megoldást kapja, illetve választhassa.

Az általunk készített termékek lehetnek külső és belső munkák egyaránt.

Külső megoldások lehetnek pl. nyílászárók, teraszok, pergolák, kerítések, korlátok és egyéb homlokzati megoldások.Munkafolyamatok

Belső munkálatok pl. belső ajtók, lépcsők, konyhák, szoba-és étkezőbútorok, gardróbok, hálószobabútorok, belső építészeti megoldások.

A kész termékeket a megbeszélt határidőre a helyszínre szállítjuk, és mi építjük be, ezzel tudjuk garantálni a termék tartósságát, megbízhatóságát.

Megújuló gépparkunkkal igyekszünk folyamatosan lépést tartani a kor elvárásaival, így biztosítva a minőségi munka egyik legfontosabb alapfeltételét.