CégbemutatóA vállalkozás 1994-ben indult, egyszemélyes, egyéni vállalkozásként. Kezdetben kisebb egyedi munkák, majd az egyre nagyobb igényű, teljes körű asztalosmunkák kivitelezésével kezdtünk el foglalkozni.

Ma 4 fővel dolgozunk, és ugyanazt az egyedi irányvonalat követjük, amit belsőépítészettel, és látványtervezéssel egészítünk ki. Természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a megrendelő egyedi igényeinek figyelembevételére. A tervezéseknél fontos hangsúlyt fektetünk az összhangra, a stílusra, a harmóniára.

CégbemutatóA gyártandó munkákat többszöri személyes egyeztetés után véglegesítjük a megrendelővel, hogy az általunk legyártott termék valóban az általa elképzelt igényeknek megfelelő legyen, mind megjelenésében, mind használhatóságában.

Vállaljuk új házak teljes famunkáját, lakásfelújítás, átépítés asztalosmunkáit, kisebb, nagyobb bútorok készítését. Speciális igényeikkel, elképzeléseikkel is bátran fordulhatnak hozzánk, igyekszünk a tudásunk, tapasztalatunk segítségével megtalálni a legmegfelelőbb kivitelezési módokat.